Intel i7 Quad Core Extreme

Produse / Intel® / Procesoare Desktop Intel

    

 

 

     Deveniti castigator in jocurile extreme cu procesorul Intel® Core™7 Extreme Edition. Tehnologia Intelligenta accelerează de performanţă.
     Veţi beneficia de puterea maxima a PC-ul pentru orice ati face, datorită combinaţiei de tehnologii de ultima ora :Intel ® Turbo Boost Technology şi Intel ® Hyper-Threading Technology, care activează împreună puterea de procesare completa exact unde şi când aveţi nevoie de ea.

 

 

 

 

 


    Intel ® Turbo Boost Technology (Intel ® TBT) necesită un PC cu un procesor Intel cu capabilitate TBT. Performanţa Intel TBT variază în funcţie de hardware, software, şi de configuraţia globala a  sistemului. Contactati inginerii integratori de sisteme specialist de la SC PROCONS SRL Braila daca PC-ul dumneavoastră oferă Intel TBT. A se vedea http://www.intel.com/technology/turboboost pentru mai multe informaţii.

     Intel ® Hyper-Threading Technology necesită un computer cu procesor cu tehnologie HT şi o placa de baza cu chipset si BIOS cu tehnologie HT activata şi sistem de operare corespunzator. Performanţa va varia în funcţie de un anumit hardware şi software pe care il utilizaţi. Intel ® Hyper-Threading Technology nu este disponibil pe procesorul Intel ® Core ™ i5-750. Pentru mai multe informaţii, inclusiv detalii cu privire la care procesoare suport HT Technology, a se vedea www.intel.com/info/hyperthreading.

 

     Inainte de a achizitiona un computer nou, este recomandabil sa contactati inginerii integratori , specialisti in Tehnologii Intel, de la SC PROCONS SRL Braila (mail : office@procons.ro ) pentru a lamuri toate aspectele tehnice in privinta configuratiei computerului, a tehnologiilor incluse si a eligibilitatii configuratiei respective pentru a beneficia de tehnologiile Intel. Mentionam ca pentru a fi active, aceste tehnologii (prezente in procesorul Intel) necesita o anumita versiune de chipset pentru placa de baza si anumite sisteme de operare.

Inapoi