Intel® Smart Cache

Produse / Intel® / Tehnologii Intel

 Intel® Smart Cache

 

     Sistemul Intel® Smart Cache includes cache L1 şi L2 cache, dar şi L3 cache, exclusiv pentru procesoarele Intel® Core ™ i5 and Core™ i7.
     În aceste noi procesoare, fiecare nucleu are propria memorie cache L1 şi L2 pentru instrucţiuni şi date. Toate cele patru nuclee împart această memorie cache L3 - o memorie imensă de 8MB L3 care este integrată în structura de memorie a procesorului şi care îmbunătăţeşte performanţele. Intel® Smart Cache creşte probabilitatea ca fiecare procesor să acceseze date de la subsistemul cache care este mult mai rapid şi mai eficient decât de la memoria sistemului. Dacă un nucleu necesită să acceseze mai multă informaţie, poate accesa toată memoria de 8MB din memoria cache L3. Dacă toate nucleele necesită accesarea datelor, memoria cache este partajată. Intel® Smart Cache păstrează mai multe informaţii mai aproape de procesor pentru o execuţie mai rapidă şi pentru maximizarea utilizării memoriei cache.

 


     Avantajele tehnologice ale Intel® Smart Cache cresc memoria totală a sistemului şi resursele cache, astfel încât aplicaţiile rulează mai rapid. Cu Intel® Smart Cache, clienţii pot rula multitask mai eficient şi se pot bucura de jocuri 3D intense sau pot edita fişiere video fără probleme.

     Iata deci cum îmbunătăţeşte Intel® Smart Cache performanţele :

 • Fiecare nucleu poate accesa memoria cache L3, aşadar utilizarea memoriei cache este maximizată.
 • Nucleele de procesare pot stoca şi accesa rapid informaţiile utilizate frecvent.
 • Memoria cache este mai rapidă şi mai eficientă decât memoria sistemului
 •  


   

   

      Pentru informatii complete referitor la componentele ( placi de baza, procesoare ... etc. )

   ce asigura aceste performante , INAINTE de a achizitiona un computer nou

   sau a efectua un upgrade ,

   contactati specialistii SC PROCONS SRL Braila :

   Mail : office@procons.ro , Tel : 0239-612230 ; Fax : 0239-619578.


Inapoi