Intel® Hyper-Threading Technology

Produse / Intel® / Tehnologii Intel

Intel® Hyper-Threading Technology

 

     Noua familie de procesoare Intel® Core™ din 2010 este construită pe arhitectura de 32nm, ce permite echiparea acestora cu un număr de doua ori mai mare de tranzistori pe aceeaşi suprafaţă pentru a creea procesoare mai mici şi mai puternice. Aceasta perimte integrarea unor tehnologii inteligente asa cum este si Intel Hyper-Threading Technology (Intel® HT Technology), disponibilă pe noile procesoare Intel® Core™ i3, Intel® Core™ i5 şi Intel® Core™ i7 din 2010 (pentru a avea certitudinea ca si computerul pe care il veti achizitiona dispune si de aceasta tehnologie, apelati la specialistii de la SC PROCONS SRL Braila , care va pot explica ce procesoare si placi de baza au inclusa aceasta tehnologie si ce elemente trebuie  sa contina PC-ul pentru a beneficia de aceasta tehnologie) - mentionam aici ca simpla prezenta a unui procesor ce ate Intel HT nu este suficienta) .

 


     Tehnologiile din procesoarele Intel Core pot fi complexe, ceea ce poate fi dificil să înţelegeti valoarea imensă pe care o au. Dar câştigurile de performanţă imense, timpul de răspuns uimitor, sunt motive excelente pentru Dvs. să aflati mai multe despre tehnologia Intel Hyper-Threading - şi să va doriti un PC echipat cu un nou procesor Intel Core din 2010.

     Intel HT Technology permite procesoarelor să ruleze două sarcini în acelaşi timp, deoarece foloseşte resursele procesorului mai eficient.Veti putea astfel sa rezolvati mai multe când rulati multitasking şi veti termina cea aveti de făcut mai rapid.
Veti putea rula multitask mai inteligent cu tehnologia Intel HT. Aceasta din cauză că Intel HT Technology creează nuclee "virtuale", permiţân procesorului să execute eficient procesare multithread în nucleele sale. Aşadar, atunci când folositi computerele pentru activităţi intense cum ar fi multitaskingul, crearea sau editarea de fişiere grafice, multithreading-ul simultan oferă o cale adiţională pentru ca informaţiile să circule prin fiecare nucleu. Aceasta înseamnă că orice rulati se va rezolva mai repede. De exemplu, noul procesor dual-core Intel® Core™ i5 din 2010 poate rula 4 sarcini simultan - folosind inteligent toate resursele din cele 2 nuclee.

     Procesarea fără tehnologia Intel HT este mai lenta. Rularea aplicatiilor este înceata şi durează mult să rulezi chiar şi o sarcină simplă. Rulând aplicaţii intense pe un nou procesor Intel Core din 2010 echipat cu tehnologia Intel HT asigura un plus de viteza deoarece nucleele sunt complet incarcate. Sarcinile sunt rezolvate mult mai rapid, aşadar se rezolvă mai multe într-un timp mai scurt.
     Multitaskerii, fanii media digitalaşi pasionaţii de multimedia vor aprecia tehnologia Intel HT. Entuziaştii ce utilizeaza aplicatii grafice pot crea, edita şi encoda fişiere grafice performante în timp ce rulează aplicaţii în fundal cum ar fi programe antivirus - toate acestea fără a compromite performanţele. Şi utilizatorii de internet obtin răspuns mai rapid pentru aplicaţiile online.
     PC-ul tau nu trebuie să încetinească doar pentru că ai câteva aplicaţii deschise. Cu Intel HT Technology, poti beneficia de performanţele inteligente chiar acum si asta deoarece Intel® Hyper-Threading Technology permite folosirea mult mai eficientă a resurselor procesorului vei rezolva totul mai rapid, vei vedea o creştere importantă în performanţe şi vei fi pregătit pentru viitoarele aplicaţii.

 

     Software-ul multithread de astăzi necesită performanţe îmbunătăţite. Mulţumită Intel® Hyper-Threading Technology, vei putea rula aplicaţii cum ar fi Adobe Photoshop* sau Quicktime* fără a pierde din performanţe sau din putere.
     Aceasta este mai eficient decât a adăuga mai multe nuclee procesorului (ceea ce inseamna o investitie suplimentara) . Noile procesoare Intel® quad-core folosesc Intel® Hyper-Threading Technology pentru a transforma patru nuclee performante în performanţă uimitoare pentru 8 sarcini.

 

 


 

 

       Pentru informatii complete referitor la componentele ( placi de baza, procesoare ... etc. )

    ce asigura aceste performante , INAINTE de a achizitiona un computer nou

    sau a efectua un upgrade ,

    contactati specialistii SC PROCONS SRL Braila :

    Mail : office@procons.ro , Tel : 0239-612230 ; Fax : 0239-619578.


Inapoi