Microsoft PROJECT Professional 2010

Produse / Microsoft® / Produse Microsoft FPP

 

 

Top 10 Beneficii


     Microsoft ® Project 2010 oferă puternice modalitati noi , îmbunătăţite vizual, pentru a gestiona în mod eficient o gamă largă de proiecte şi programe. De la respectarea termenelor importante pentru selectarea resurselor corespunzatoare şi responsabilizarea echipelor dvs., Project 2010 oferă experienţe mai uşoare şi mai intuitive pentru a vă ajuta să fiti pur şi simplu mai productivi şi să realizati rezultate uimitoare.


1. Familiar şi intuitiv.
Noul Ribon asigura găsirea şi utilizarea  instrumentelor preferate simpla si usoara. Noile meniuri grafice vă ajuta să creaţi si sa gestionati cu uşurinţă proiecte. Uneltele şi orientarea contextuala furnizeaza informaţii şi comenzi rapide, astfel încât să puteti realiza mai mult într-un timp mai mic. Noul Microsoft ® Office Backstage™,va permite sa vizualizati, sa salvati, sa partajati, sa tipăriti sau sa publicati proiectele dintr-o singură locaţie.

 

2. Economisiţi timp şi efort.
Economisiţi timp şi efort utilizind funcţii familiare esenţiale cum ar fi „impachetare” text, filtrare, auto-complete, scroll si zoom, şi multe altele. Puteti introduce usor noi coloane, alegind simplu tipul de date, iar apoi puteti identifica usor rezultatul filtrarii astfel încât puteţi organiza şi analiza rapid şi eficient detalii. Rezultatele obtinute in Microsoft Project 2010 pot fi preluate cu un simplu „copy&paste” si utilizate in alte aplicatii Microsoft Office.

 

3. Flexibil şi puternic.
Programarea controlată de utilizator vă oferă controlul şi reuneşte flexibilitatea şi uşurinţa de utilizare a unui instrument precum Microsoft Excel ® 2010 şi puterea motorului de planificare Project 2010. Creaţi listele de proiect la nivelul de detaliere potrivit pentru proiectul dumneavoastră. Lucrati iniţial cu date in rezumat sau sa treceti la o abordare mai de detaliu, atunci când este convenabil. Plasati note care sa va reaminteasca   informaţiile importante sau necesare acolo unde este necesar, sau pur şi simplu adăugaţi informaţii pe masura ce acestea devin disponibile.

 

4. Mai uşor pentru a vedea şi a imparti.
Cu o interfata noua si complet imbunatatita vizual pentru Timeline, aveti o imagine mai clară a taskurilor, milestone-urilor şi fazelor. Paleta de culoare, recent extinsa şi efectele pentru text a vă ajuta să vedeti rapid si sa impartiti datele importante si livrabilele.
 

5. Team Planner dintr-o privire.
Puteti vedea rapid mix-ul de oameni şi de resurse: pur şi simplu trageţi task-ul pentru a planifica în mod eficient sarcinile de lucru pentru echipa ta şi pentru întregul proiect. Noul Planificator pentru Echipa (Team Planner) din Project Professional 2010 arata direct resurse supraalocate, pentru a vă ajuta să luati masurile ce se impun pentru problemele legate de supraalocarile de resurse şi rezolvarea acestora. Nou în Project 2010, Inspectorul de task-uri oferă o analiză suplimentară şi orientări intuitive pentru a rezolva conflictele de programare derivate din atributele taskurilor şi alocarea resurselor, pe care le puteţi alege să acţioneze sau nu.

 

6. Control şi livrari.
Comparati rapid bugetul fata de valorile reale si faţă de cele prognozate, pentru a măsura progresul proiectului avind flexibilitatea de a stabili multiple linii directoare de bază. Crearea bugetelor de nivel înalt corelate cu timpul, pe faze,  avind la baza categorii de costuri definite de utilizator pentru cost si forţa de muncă. Validarea bugetelor împotriva estimările de jos în sus (bootom-up) construite prin utilizarea forţei de muncă, materialelor, resurselor şi costurilor. Controlul costurilor proiectului prin compararea bugetelor pentru activităţile terminate şi totalurile prognozate. Utilizarea de indicatori de valoare dobindita pentru analiză predictivă şi management integrat al performanţei.

 

7. Evaluaţi posibilităţi.

Deseori, va trebui să se evalueze scenarii şi opţiuni atunci când se ia în considerare planificarea de noi proiecte sau monitorizarea lucrărilor în curs. Folosind sarcinile inactive (nou în Project Professional 2010), puteţi experimenta cu uşurinţă utilizind planul de proiect şi să efectuati analiza „what-if”. Un comutator simplu îndepărtează sau inserează una sau mai multe sarcini, impreuna cu efectul lor asupra calendarului proiectului. Project 2010, oferă mai multe unelte pentru a contribui la sprijinirea   analizei „what-if” şi scenariilor comparative, inclusiv anulari multi-nivel, subliniind schimbarile.

 

8. Colaboraţi cu ceilalţi.

Conectaţi echipele prin sincronizarea cu Microsoft SharePoint ® Foundation 2010. Utilizind Project Professional 2010, aveţi posibilitatea de a sincroniza prin SharePoint Foundation Professional 2010 şi Project 2010 actualizarea sarcinilor (task-uri) functie de statutul de proiectului, atit pentru tine cit si pentru membrii echipei de proiect.Puteţi deasemenea sa salvati  fişierele de proiect in site-urile SharePoint Team Foundation 2010, pentru a comunica planurile şi de a colabora cu echipa in privinta progresului proiectului.

 

9. Creşteti capabilitatile.
 Obţineţi putere prin unificarea proiectelor   şi gestionarea portofoliului de proiecte, prin combinarea Project Professional 2010 cu Microsoft Project Server 2010. Împreună, Project Professional 2010 şi Project Server 2010 creaza Microsoft Enterprise Project Management (EPM) Solution, şi furnizeaza capacităţi end-to-end pentru a ajuta organizaţiile sa prioritizeze investiţiile şi sa optimizeze resursele, sa detina controlul asupra tuturor tipurilor de muncă, şi sa vizualizeze performanţa prin utilizarea unui dashboard puternic.

 

10. Îmbunătăţi performanţa.

Utilizaţi opţiunile pe 64 de biţi ale Project 2010 pentru a îmbunătăţi performanţa şi suportul in proiecte foarte mari şi in programe. Project Standard 2010 şi Project Professional 2010 sunt oferite în 32-bit şi 64-biţi (opţiuni) pentru a sprijini o gamă largă de tipuri de proiecte de diverse  dimensiuni. Opţiunile pe 64 de biţi au avantajul de memoriei extinse şi capacităţilor optimizate ale celor mai recente procesoare şi de versiuni pe 64 de biţi ale Windows 7 şi Windows Vista. Project Professional 2010 pe 64-biti oferă de asemenea, performanţe îmbunătăţite  procesind cu uşurinţă fişierele extrem de mari ale proiectelor atunci când este conectat la Project Server 2010.

Inapoi