GGWA - Academic

Produse / Microsoft® / Contracte Licentiere - ACADEMIC

Get Genuine Windows Agreement – Academic

Legalizarea instalărilor Windows prin licențiere de volum
pentru instituții educaționale

     În fiecare an, milioane de utilizatori din lumea întreagă sunt victimele pirateriei software sau ale problemelor cu licența. De cele mai multe ori, la origine sunt PC-uri pre-instalate cu o copie Windows contrafăcută, piratată, ilegală - adică fără licență corespunzătoare.

     GGWA-A este acordul pentru legalizarea Windows prin licențiere de volum, destinat instituțiilor educaționale calificate conform definiției de eligibilitate. Licențele GGWA for Academic - disponibile numai în licențierea de volum - se identifică prin:

GFC-01630 - WinHomePrem 7 MVL Legalization GetGenuine

Deoarece GGWA-A oferă doar o bază a sistemului de operare, fără a permite accesul în rețeaua instituției, este necesar un upgrade suplimentar la o variantă Professional a sistemului de operare printr-un Part Number de Windows 7 Pro Upgrade în limba romană (FQC-02300) sau în engleză (FQC-02312), la alegere, prin programul Academic Open License.

Caracteristicile GGWA for Academic

  • Contractul poate fi semnat pentru minim 5 licențe. Nu există limită superioară de comandă.
  • Contractul este nominal. Se generează un Agreement Number la prima comandă, pe baza căruia clientul poate plasa comenzi suplimentare pe parcursul a doi ani de zile.
  • La fiecare comandă, clientul primește o confirmare electronică a comenzii, pe adresa de notificări online furnizată de către client. Aceste confirmări electronice, împreună cu contractul, facturile către reseller și dovezile de plată a facturilor constituie, cumulativ, elemente de demonstrare și verificare a deținerii licențelor. Aceste dovezi trebuie păstrate pentru a fi arătate organelor autorizate în cazul unui control.
  • Licențele achiziționate prin GGWA-A sunt perpetue.
  • Revânzarea licențelor este interzisă.
  • Suportul media de instalare nu este disponibil. Instalarea se poate face de pe kit-ul media la care clientul are acces în urma upgrade-ului la varianta Professional a sistemului de operare desktop. În urma upgrade-ului, se va putea folosi o singură cheie de volum VLK, asignată la suportul media cumpărat. Clienții pot de asemenea apela la Centrul de Activări Produse de la Microsoft pentru a obține cheia VLK.

Observații

  • Licențele achiziționate prin GGWA, nu includ etichetă COA. Certificate of Authenticity este un element distinctiv care demonstrează legitimitatea instalării pentru software-ul licențiat OEM.
  • Important: Licențele OEM de Microsoft Windows nu mai pot fi folosite pentru legalizarea bazei instalate de PC-uri. Conform System Builder License Agreement, punctul 5, entitatea care desface cutia OEM trebuie să preinstaleze și să livreze calculatorul cu licența OEM pre-instalată.
Inapoi