Contracte OPEN - ce trebuie sa stiu

Produse / Microsoft® / Licentiere OPEN

Întrebări frecvente despre contractele Open License

Cui se face comanda de licențe Open License?

     Clientul se poate adresa SC PROCONS SRL Braila (mail : office@procons.ro , Tel : 0239-612230 ; Fax : 0239-619578 ) care, la rândul sau, va face comanda pe canalul oficial Microsoft catre Centrul din Irlanda al Microsoft.

     În scenarii de licențiere avansate, recomandăm să veniti la sediul nostru din Braila , B-dul. INDEPENDENTEI Nr. 18, Bl. B6 unde sa luati legatura cu un specialist in licentiere Microsoft.

Ce primește utilizatorul?

     Utilizatorul primește contractul Open License tipărit în care se specifică numărul și tipurile licențelor achiziționate. Sunt prezente și toate drepturile și obligațiile părților contractante - reseller-ul și utilizatorul. În baza numărului de contract - Authorization Number - clientul poate face reorder pentru licențe suplimentare la orice reseller.

După expirarea termenului de 2 ani, licențele mai sunt valabile?

     DA. Licențele rămân în continuare valabile. Expiră doar perioada în care clientul poate face reorder la același nivel de discount stabilit cu comanda inițială, când a fost încheiat contractul Open License.

Cum se obțin kiturile de instalare?

     Clientul poate folosi pentru instalarea produselor pachetele Disks & Docs specifice licențierii de volum sau CD-urile din pachete FPP cumpărate anterior încheierii acordului. Disks & Docs sunt comandate separat, în baza acordului Open License, în cantitate de 1 bucată sau maxim aferent numărului de licențe cumpărate.

     Important: Produsele care au implementată tehnologia de activare și sunt licențiate prin Open License pot fi instalate numai de pe disk-kit-urile speciale Open. Pentru aceste produse nu pot fi folosite kiturile FPP la instalare. Suitele Office XP/2003/2007 și sistemele de operare Windows XP/ Vista sau Windows Server 2003/2008 intră în această categorie.

Adițional, kiturile de instalare pot fi descărcate și de pe site-ul de gestiune MVLS.

     Pentru Open Business este nevoie de 5 licențe la prima comandă, sau comenzile se pot acumula de-a lungul timpului, cu condiția ca în doi ani să se achiziționeze minimum 5 licențe?

     Pentru a încheia un contract Open Business este nevoie de o comandă inițială de cel puțin 5 licențe. Licențele comandate ulterior nu se iau în considerare la calcularea nivelului de discount.

Pentru a încheia un contract de licențiere Open License se pot comanda următoarele produse, aparținând unor categorii diferite de produse Microsoft?

De exemplu,

  • 1 licență CAL pentru Windows Server 2008 +
  • 2 licențe Office Professional Plus 2007 +
  • 2 licențe Windows Vista Business Upgrade ?

     Da, pentru Open Business este nevoie de adunarea a cel puțin 5 licențe, indiferent de produs. Punctele și categoriile nu contează la Open Business (NL), ci numai la Open Volume (C).

     Este vorba doar de LICENȚE Open License, nu și de pachete FPP sau cutii OEM? FPP poate fi adunat la Open Business?

     În sistemul Open License sunt luate în calcul numai licențele Open, nu și pachetele FPP sau licențele OEM achiziționate.


Gestionarea contractelor [pagina anterioară]

Inapoi