Intel Core™ i7


     Dominind ca niciodată pana acum lumea jocurilor extreme, performanţa inteligenta a procesorului   Intel ® Core™i7 Extreme Edition contine Tehnologie inteligentă ce accelerează performanţa, pentru a descoperi incredibila putere a PC-ului.     Ca sistem de operare next-generation de la Microsoft, Windows 7 deschide noi oportunităţi de dezvoltare si servicii pentru afacerea dumneavoastra. Windows 7 ofera   un fundament robust pentru experienţe de înaltă calitate pentru   aplicaţii, servicii, PC-uri, şi dispozitive.  
   


 

 

 

 

 

 

 

Microsoft CAMPUS and SCHOOL Agreement

Produse / Microsoft®

Campus and School Agreement

Software la zi cu cele mai mici costuri pentru instituțiile educaționale

     Contractele Campus and School Agreement sunt o modalitate de abonare la produsele și tehnologiile Microsoft. Spre deosebire de Academic Open License, în Campus and School Agreement se urmărește standardizarea rețelei de calculatoare, cu cele mai noi versiuni ale produselor, plătind rate anuale.

De ce ați opta pentru Campus and School Agreement. Beneficiile

Simplificarea administrării licențelor

     Toate licențele sunt cuprinse într-un singur contract, ale cărui detalii pot fi consultate online prin MVLS. Se poate instala orice versiune a unui produs închiriat, pentru că drepturile de upgrade sau downgrade sunt incluse.

Kiturile și cheile de instalare, numărul de licențe sau delegarea de sarcini administrative se pot efectua tot din aplicația online MVLS.

Financiar vorbind...

     Achitarea în rate a produselor un cost, nu o investiție care se devalorizează în timp. Suma ratelor anuale este mai mică decât achiziția echivalentă prin Academic Open License.

     Prin flexibilitate introducerii de noi PC-uri în contract, nu se mai pierd timp, bani și energie cu noi achiziții neprevăzute inițial.

     Fluxul monetar și predictibilitatea cheltuielilor bugetare pentru IT sunt îmbunătățite. Formula de calcul pentru ratele anuale este simplă.

Reducerea efortului de mentenanță. Productivitate

     Prin dreptul de instala orice versiune, puteți standardiza rețeaua pentru a reduce incompatibilitățile. Personalul implicat în suport poate întreține mai bine un număr limitat de versiuni. Iar utilizatorii nu vor pierde timp încercând să repare probleme.

Standardizarea reduce semnificativ acel TCO, cheltuielile totale cu exploatarea unui echipament pe toată durata de viață a acestuia.

Legalitate. Utilizare imediată. Acces la cele mai noi tehnologii

Noile calculatoare intrate în rețea pot fi instalate legal imediat; plata se actualizează abia din anul imediat următor. Drepturile de upgrade vă permit să exploatați imediat sau când doriți cele mai noi facilități.


 

 

    Inainte de a achizitiona orice licenta software , va recomandam sa luati legatura cu :

 

Departamentul Vanzari Microsoft de la SC PROCONS SRL Braila

 

Mail : office@procons.ro

 

Tel : 0239-612230   ;   Fax : 0239-619578

pentru a va asigura ca : 
        • produsele achizitionate pot raspunde cerintelor Dvs. ,
        • ati obtinut cele mai bune preturi , 
        • produsele sunt originale
        • beneficiati de suport competent

   

Inapoi