Intel Core™ i7


     Dominind ca niciodată pana acum lumea jocurilor extreme, performanţa inteligenta a procesorului   Intel ® Core™i7 Extreme Edition contine Tehnologie inteligentă ce accelerează performanţa, pentru a descoperi incredibila putere a PC-ului.     Ca sistem de operare next-generation de la Microsoft, Windows 7 deschide noi oportunităţi de dezvoltare si servicii pentru afacerea dumneavoastra. Windows 7 ofera   un fundament robust pentru experienţe de înaltă calitate pentru   aplicaţii, servicii, PC-uri, şi dispozitive.  
   


 

 

 

 

 

 

 

Contracte Licentiere - ACADEMIC

Produse / Microsoft®

Academic Open License

Cea mai simplă licențiere de volum pentru mediul educațional

Academic Open License este o modalitate facilă, flexibilă și eficientă pentru licențierea de volum, ce permite instituțiilor de învățământ să achiziționeze software Microsoft la prețuri educaționale.

Similar Open License

Acest model de licențiere este o extensie a licențierii de volum Open License, extensie destinată mediului educațional. Singurele diferențe sunt prețurile mult mai mici și restricțiile de eligibilitate - organizațiile din mediul comercial NU se califică pentru Academic Open License.

Toate caracteristicile Open License sunt, bineînțeles, "moștenite" de Academic Open License: modul de desfășurare, avantajele, gestionarea contractelor sau stabilirea nivelelor de discount.


Note

 • Licențele Academic Edition aferente pot fi comandate doar de către instituțiile acreditate de Ministerul Educației și Cercetării.
 • Achizițiile efective de licențe se fac numai prin partenerii Microsoft AER (Academic Educational Register) , special autorizate pentru licențierea instituțiilor educaționale, SC PROCONS SRL Braila fiind unul dintre partenerii acreditati Microsoft Academic din Romania ( mail : office@procons.ro )


Definiția Academic User

Utilizatorii sau organizațiile care se califică pentru folosirea licențelor educaționale

Licențele Academic Edition - AE - ale produselor Microsoft sunt disponibile la prețuri speciale, mai scăzute. Acestea permit însă utilizarea produselor Microsoft doar în mediul educațional.

Următoarele tipuri de utilizatori sau organizații sunt eligibile să dobândească produse Microsoft AE în cadrul programelor indicate. Lista de mai jos definește utilizatorii educaționali calificați:

A - Instituții educaționale
 1. O instituție academică sau de învățământ acreditată de către organul guvernamental de reglementare din țara în care instituția educațională își are sediul principal;
  Eligibilitate pentru: Produse AE FPP, Academic Open License sau Campus & School Agreement
 2. O instituție sau organizație non-profit recunoscută care se ocupă cu activități de învățământ în mod constant și este ne-academică și/sau ne-guvernamentală.
  Eligibilitate pentru: Produse AE FPP, Academic Open License
B - Birouri administrative ale unei instițutii educaționale
 • Birourile adminstrative locale, regionale sau naționale ale uneia sau mai multor instituții educaționale descrise în Secțiunea A (i) de mai sus.
 • Birouri administrative, la nivel național, regional, județean sau orășenesc, organizate și operând pentru administrarea instituțiilor publice educaționale.
 • Unități administrative organizate și operând exclusiv pentru administrarea instituțiilor educaționale private.
 • Alte unități guvernamentale sau de administrație publică locală în care aproape toate activitățile constau în suport administrativ de natură să ajute procesul de învățământ din instituțiile publice educaționale.

Eligibilitate pentru: Produse AE FPP, Academic Open License, Campus & School Agreement
C - Personal didactic și angajați
Personal didactic și angajați al unei instituții educaționale așa cum este definită în Secțiunea A (i) de mai sus, angajați cu normă întreagă sau normă redusă.
Eligibilitate pentru: Exclusiv produse AE FPP
D - Studenți
 • Studenți înmatriculați la zi sau în regim de frecvență redusă ai unei instituții educaționale așa cum este definită în Secțiunea A (i) de mai sus;
  și
 • Studenți înmatriculați la zi la o instituție educațională așa cum este definită în Secțiunea A (ii).
Eligibilitate pentru: Exclusiv produsule AE FPP
E - Biblioteci publice
O bibliotecă publică ce oferă acces public primar general, fără taxă, tuturor rezidenților unei anume comunități, județ sau regiuni.
Eligibilitate pentru: Produse AE FPP, Academic Open License
F - Muzee publice
Un muzeu public organizat în mod permanent, în special pentru scopuri educaționale sau estetice, care utilizează personal calificat și expune în mod regulat obiecte corporale pentru public.
Eligibilitate pentru: Produse AE FPP, Academic Open License
G - Organizații caritabile
O organizație caritabilă care acționeaza pe principii non-profit și ale cărei scopuri sunt:
 • reducerea sărăciei; sau
 • progresul învățământului; sau
 • bunăstarea comunității și societății; sau
 • progresul culturii; sau
 • îmbunătățirea mediului înconjurător.
Eligibilitate pentru: Produse AE FPP, Academic Open License

Notă: Microsoft își rezervă dreptul de a reanaliza statutul de utilizator educațional calificat al oricărui client sau potențial client.

Înștiințare specială privind spitalele, sistemele de sănătate și laboratoarele de cercetare

Spitalele, sistemele de sănătate și laboratoarele de cercetare NU sunt eligibile pentru a achiziționa licențe de produs AE, cu excepția cazului în care sunt deținute și puse în funcțiune în totalitate de o instituție educațională calificată așa cum este definită mai sus în Secțiunile A (i) și B.

Deținute și puse în funcțiune în totalitate înseamnă că instituția educațională este singurul proprietar al respectivului spital, sistem de sănătate sau laborator de cercetare și unica entitate care exercită controlul asupra operațiunilor zilnice ale respectivelor instituții.

Rețineți că spitalele, sistemele de sănătate și laboratoarele de cercetare NU sunt eligibile pentru includerea într-un Campus and School Agreement, chiar și în cazul în care sunt deținute și puse în funcțiune în totalitate de instituția educațională.


 

 

    Inainte de a achizitiona orice licenta software , va recomandam sa luati legatura cu :

 

Departamentul Vanzari Microsoft de la SC PROCONS SRL Braila

 

Mail : office@procons.ro

 

Tel : 0239-612230   ;   Fax : 0239-619578

 

pentru a va asigura ca : 
        • produsele achizitionate pot raspunde cerintelor Dvs. ,
        • ati obtinut cele mai bune preturi , 
        • produsele sunt originale
        • beneficiati de suport competent

   

Inapoi