Intel Core™ i7


     Dominind ca niciodată pana acum lumea jocurilor extreme, performanţa inteligenta a procesorului   Intel ® Core™i7 Extreme Edition contine Tehnologie inteligentă ce accelerează performanţa, pentru a descoperi incredibila putere a PC-ului.     Ca sistem de operare next-generation de la Microsoft, Windows 7 deschide noi oportunităţi de dezvoltare si servicii pentru afacerea dumneavoastra. Windows 7 ofera   un fundament robust pentru experienţe de înaltă calitate pentru   aplicaţii, servicii, PC-uri, şi dispozitive.  
   


 

 

 

 

 

 

 

Get Genuine Windows Agreement - GGWA

Produse / Microsoft®

Get Genuine Windows Agreement

Legalizarea instalărilor Windows prin licențiere de volum

     În fiecare an, milioane de utilizatori din lumea întreagă sunt victimele pirateriei software sau ale problemelor cu licența. De cele mai multe ori, la origine sunt PC-uri pre-instalate cu o copie Windows contrafăcută, piratată, ilegală - adică fără licență corespunzătoare.

GGWA este acordul pentru legalizarea Windows prin licențiere de volum, destinat organizațiilor ce doresc să elimine riscurile asociate licențierii incorecte. Licențele GGWA for Small and Medium Organization - disponibile numai în licențierea de volum - se identifică prin:

FQC-02874 :: WinPro 7 MVL Legalization GetGenuine SMB

Caracteristicile GGWA for Small and Medium Organization

 • Contractul poate fi semnat pentru minim 5 licențe. Nu există limită superioară de comandă.
 • Contractul este nominal. Se generează un Agreement Number la prima comandă, pe baza căruia clientul poate plasa comenzi suplimentare pe parcursul a doi ani de zile.
 • La fiecare comandă, clientul primește o confirmare electronică a comenzii, pe adresa de notificări online furnizată de către client. Aceste confirmări electronice, împreună cu contractul, facturile către reseller și dovezile de plată a facturilor constituie, cumulativ, elemente de demonstrare și verificare a deținerii licențelor. Aceste dovezi trebuie păstrate pentru a fi arătate organelor autorizate în cazul unui control.
 • Licențele achiziționate prin GGWA sunt perpetue.
 • Pentru accesul la versiunile viitoare ale Windows, clienții pot adăuga abonamentul SA prin Open License sau Select License în termen de maxim 90 de zile de la achiziția GGWA.
 • În baza contractului GGWA, se pot licenția și afiliați ai companiei client titulare a contractului, dacă există o participație comună între entitățile afiliate de cel puțin 50%.
 • Revânzarea licențelor este interzisă.
 • Include drept de downgrade. În cazul în care clientul folosește o versiune anterioară celei curente, GGWA legalizează folosirea sistemului de operare Windows până la versiuni Windows 98 SE inclusiv.
 • Suportul media de instalare nu este inclus. Pentru versiunea curentă (N), kit-ul poate fi achiziționat separat, contra cost, de la parteneri. Este suficient un singur kit pentru toate PC-urile licențiate prin GGWA, folosind o singură cheie de volum VLK, asignată la suportul media cumpărat. Clienții pot de asemenea apela la SC PROCONS SRL Braila - Departamentul MICROSOFT unde un consultant ii va explica modalitatea de obtinere a cheii VLK de la  Centrul de Activări Produse de la Microsoft..

Observații

 • Licențele achiziționate prin GGWA, nu includ etichetă COA. Certificate of Authenticity este un element distinctiv care demonstrează legitimitatea instalării pentru software-ul licențiat OEM.
 • Important: Licențele OEM de Microsoft Windows nu mai pot fi folosite pentru legalizarea bazei instalate de PC-uri. Conform System Builder License Agreement, punctul 5, entitatea care desface cutia OEM trebuie să preinstaleze și să livreze calculatorul cu licența OEM pre-instalată.

 

 

    Inainte de a achizitiona orice licenta software , va recomandam sa luati legatura cu :

 

Departamentul Vanzari Microsoft de la SC PROCONS SRL Braila

 

Mail : office@procons.ro

 

Tel : 0239-612230   ;   Fax : 0239-619578

 

pentru a va asigura ca : 
        • produsele achizitionate pot raspunde cerintelor Dvs. ,
        • ati obtinut cele mai bune preturi , 
        • produsele sunt originale
        • beneficiati de suport competent

   

Inapoi