Intel Core™ i7


     Dominind ca niciodată pana acum lumea jocurilor extreme, performanţa inteligenta a procesorului   Intel ® Core™i7 Extreme Edition contine Tehnologie inteligentă ce accelerează performanţa, pentru a descoperi incredibila putere a PC-ului.     Ca sistem de operare next-generation de la Microsoft, Windows 7 deschide noi oportunităţi de dezvoltare si servicii pentru afacerea dumneavoastra. Windows 7 ofera   un fundament robust pentru experienţe de înaltă calitate pentru   aplicaţii, servicii, PC-uri, şi dispozitive.  
   


 

 

 

 

 

 

 

Licentiere OPEN

Produse / Microsoft®

Contractele Microsoft Open License

Cea mai simplă formă a licențierii de volum

     Programul Open License este destinat organizațiilor de orice dimensiune, oferind o modalitate simplă și rapidă: plata integrală a licențelor la momentul cumpărării. Cu Open License, companiile pot obține discount corespunzător nivelului de achiziții pentru licențele cumpărate prin acest program și o serie întreagă de alte avantaje.

Contractul Open License se deschide automat odată cu prima achiziție de licențe - order. Achiziția inițială trebuie să fie de minim 5 licențe, de orice fel. Dar mărimea achiziției inițiale determină nivelul de discount al contractului Open, ce va fi valabil timp de 2 ani. Orice achiziții ulterioare efectuate sub același contract vor beneficia de nivelul de discount stabilit inițial.

Open License poate fi privit ca un angajament Microsoft făcut pe 2 ani: orice achiziție ulterioară de licențe - reorder - va beneficia de reducerea stabilită la prima achiziție, conform volumului de licențe. Deși după 2 ani de la achiziția inițială expiră contractul Open License, licențele în sine vor rămâne valabile perpetuu. De fapt, expiră numai nivelul de discount, nu și licențele achiziționate pe perioada contractului. O organizație poate avea simultan mai multe contracte Open License deschise, eventual cu nivele diferite de discount.

La achiziție, clientul primește dovada de licență Open. Aceasta este nominală și specifică numărul și tipurile de licențe plus un Authorization Number, în baza căruia se pot face comenzile ulterioare pentru același nivel de discount. O înregistrare electronică a contractului este menținută și de Microsoft, pe site-ul special MVLS, unde se pot gestiona licențele și beneficiile adiționale.

Produsele licențiate pot fi apoi instalate folosind Disks&Docs, kituri de instalare ce pot fi comandate la reselleri în baza contractului Open License. Acestea nu au licență de utilizare asociată, dar prețurile includ numai costul mediului de stocare și taxele de transport. Kiturile de instalare pot fi și descărcate, de pe MVLS.

De unde cumpăr

     Microsoft vinde licențele de volum exclusiv prin reselleri, Dvs. putind apela specialistii Microsoft de la SC PROCONS SRL Braila de unde veti gasi personal scolarizat Microsoft si calificat, de la care puteti obtine toate informatiile necesare. În scenarii de licențiere avansate, pentru rețele cu zeci de calculatoare și mai multe servere, recomandăm să va deplasati la sediul SC PROCONS SRL Braila - B-dul. INDEPENDENTEI Nr. 18, Bl. B6 , si sa apelați la unul din specialistii Microsoft pentru licențiere. Acesti specialisti au competențele necesare pentru găsirea modelului optim.

    Puteti deasemeni sa contactati direct prin mail : office@procons.ro la tel : 0239-612230 sau fax : 0239-619578


Pagina următoare Avantajele Open License

 


 

 

 

    Inainte de a achizitiona orice licenta software , va recomandam sa luati legatura cu :

 

Departamentul Vanzari Microsoft de la SC PROCONS SRL Braila

 

Mail : office@procons.ro

 

Tel : 0239-612230   ;   Fax : 0239-619578

 

pentru a va asigura ca : 
        • produsele achizitionate pot raspunde cerintelor Dvs. ,
        • ati obtinut cele mai bune preturi , 
        • produsele sunt originale
        • beneficiati de suport competent

   

Inapoi