Intel Core™ i7


     Dominind ca niciodată pana acum lumea jocurilor extreme, performanţa inteligenta a procesorului   Intel ® Core™i7 Extreme Edition contine Tehnologie inteligentă ce accelerează performanţa, pentru a descoperi incredibila putere a PC-ului.     Ca sistem de operare next-generation de la Microsoft, Windows 7 deschide noi oportunităţi de dezvoltare si servicii pentru afacerea dumneavoastra. Windows 7 ofera   un fundament robust pentru experienţe de înaltă calitate pentru   aplicaţii, servicii, PC-uri, şi dispozitive.  
   


 

 

 

 

 

 

 

Produse Microsoft FPP

Produse / Microsoft®

 

 

Licențe FPP

Produse retail Full Packaged Product

 

     FPP - prescurtare de la Full Packaged Product - este denumirea pachetelor cu aplicații software așa cum pot fi ele regăsite pe rafturile magazinelor retail, si la SC PROCONS SRL Braila.

     În lista de produse Microsoft, aceste licențe au în denumire particule ca CD sau DVD, functie de suportul ce insoteste pachetul software; Spre deosebire de licențirea de volum, licența se vinde odată cu suportul fizic al kitului de instalare.

     Licențele FPP sunt destinate utilizatorilor individuali sau casnici, cel mult pentru birouri foarte mici. În cazul companiilor, opțiunile pentru licențiere de volum ca Open License sau contracte OVS pentru închirierea de software s-ar putea dovedi mult mai convenabile.

Caracteristici FPP

  • Pachetul conține kit de instalare pe CD sau DVD, EULA - End User License Agreement - și manual cu documentație. Tot înăuntru găsiți și cheia de instalare a produsului software.
  • Produsul necesită activare. Se poate face automat, dacă există conexiune la Internet, sau prin telefon, cu ajutorul operatorilor Microsoft de la Centrul de Activări.
  • Produsul poate fi mutat1 de pe un calculator pe altul; de exemplu, dacă primul calculator s-a defectat sau se schimbă hardware-ul parțial sau integral.
  • Licența FPP acoperă doar versiunea curentă a produsului achiziționat. Nu include drepturi de downgrade și nici de upgrade.

1 Atenție: Trebuie respectată regula 1 PC, 1 licență. Dacă mutați software-ul de pe un PC pe altul, trebuie să-l ștergeți de pe primul calculator.

Dovada licențierii - proof of license

Dovada licențierii în cazul unei licențe FPP se face prezentând, cumulativ:

  • Toate elementele componente din pachet: cutie, având pe partea superioară eticheta COA, disc de instalare, EULA, dacă există în formă tipărită, și manual.
  • Factura de achiziție și dovada plății.

pagina principală

   

Inapoi