Intel Core™ i7


     Dominind ca niciodată pana acum lumea jocurilor extreme, performanţa inteligenta a procesorului   Intel ® Core™i7 Extreme Edition contine Tehnologie inteligentă ce accelerează performanţa, pentru a descoperi incredibila putere a PC-ului.     Ca sistem de operare next-generation de la Microsoft, Windows 7 deschide noi oportunităţi de dezvoltare si servicii pentru afacerea dumneavoastra. Windows 7 ofera   un fundament robust pentru experienţe de înaltă calitate pentru   aplicaţii, servicii, PC-uri, şi dispozitive.  
   


 

 

 

 

 

 

 

KYOCERA®

Produse

        Noua linie de echipamente multifunctionale TASKalfa de la KYOCERA, cu tehnologie laser  Alb-Negru cit si Color reprezinta virful de lance al tehnologiei actuale. Cind vine vorba de copiatoare alb-negru şi produse multi-funcţionale ( MFP ) , Kyocera asigura  cea mai cuprinzătoare linie de produse premiate.

 

 

      De la echipamentele pentru un volum lunar de copiere redus  la dispozitive pentru un volum mare de copiere, aceste unităţi cu un numar mare de facilitati pe un dispozitiv de copiere, poate fi dezvoltat cu opţiuni de imprimare (printing local sau in retea LAN) , scanare şi fax, care îmbunătăţesc funcţiile şi eficienţa fluxului de lucru de orice dimensiune de business .

     Produse avind un raport pret / performanta   adaptat cerintelor actuale de business, aceste tipuri de echipamente de copiat si printing digitale au fost achizitionate pina acum de importanti agenti economici din Romania. Tehnologia “long life” unică Kyocera asigură şi garantează viaţa îndelungată a cilindrului şi a pieselor cu uzură regulată din componenţa echipamentelor, toner-ul fiind unicul consumabil utilizat pe perioada ciclului de mentenanta. Aceasta caracteristica ofera echipamentelor KYOCERA cel mai scazut TCO (Total Cost of Ownership). În aceste condiţii creşte fiabilitatea echipamentelor şi se reduce numărul intervenţiilor de service şi implicit gradul de disponibilitate şi costul total de exploatare. Nu exista costuri ascunse în exploatarea acestor echipamente. Spre deosebire de alte modele concurente, utilizarea kiturilor de întreţinere şi garanţia echipamentului şi pieselor de uzură regulată permit evaluarea clară şi corectă a costurilor de exploatare chiar de la data achiziţiei. Kyocera declară şi garantează durata de viaţă a pieselor de uzură regulată ale maşinilor, pe care le include în kiturile de întreţinere periodică şi cele de service. În acest mod, costurile de utilizare ale echipamentelor pot fi evaluate obiectiv de către Dvs, inca din momentul achizitiei. 
       Pentru toate   echipamentele KYOCERA ,  SC PROCONS SRL Braila asigura SERVICE in perioada de GARANTIE si POSTGARANTIE , cu personal scolarizat, specializat si atestat, piese de schimb si materiale consumabile.


   

Inapoi