Intel Core™ i7


     Dominind ca niciodată pana acum lumea jocurilor extreme, performanţa inteligenta a procesorului   Intel ® Core™i7 Extreme Edition contine Tehnologie inteligentă ce accelerează performanţa, pentru a descoperi incredibila putere a PC-ului.     Ca sistem de operare next-generation de la Microsoft, Windows 7 deschide noi oportunităţi de dezvoltare si servicii pentru afacerea dumneavoastra. Windows 7 ofera   un fundament robust pentru experienţe de înaltă calitate pentru   aplicaţii, servicii, PC-uri, şi dispozitive.  
   


 

 

 

 

 

 

 

Intel®

Produse      Inainte de a prezenta detaliile tehnice despre modul in care pot tehnologiile Intel® să va ajute astfel incit să rulati multitask, să creati media şi să jucati jocurile cele mai tari, voi face in cele ce urmeaza o prezentare pentru citeva dintre noile tehnologii Intel, care va pot asigura experiente virtuale aproape fara limite ...

     Asa cum spuneam si in banerul ce conduce catre lumea tehnologiilor Intel "Tehnologia de miine , ASTAZI la dispozitia ta" trebuie sa intelegeti ca, pentru a putea accesa noua lume virtuala (fie ca este vorba de rularea unor programe, navigare pe Internet, procesare video, vizualizare de continut video, rularea jocurilor de ultima generatie (cu efecte grafice spectaculoase) ...etc.  este necesar sa achizitionati un nou computer sau laptop care are integrate noile tehnologii, sau sa upgradati computerul existent.

    

     Despre ce este vorba ?

   Aflati mai multe despre tehnologiile Intel® Turbo Boost Technology, Intel® Hyper-Threading Technology şiIntel® Smart Cache—pentru a le putea intelege si a vedea că acesta este momentul cel mai bun pentru un upgrade sau pentru achizitia unui PC sau Laptop nou. Si asta deoarece Intel are o soluţie noua pentru nevoile voastre de astazi ... si de miine, sub forma unui procesor, unui chipset sau a unei tehnologii.

   Raminind fideli Motto-ului nostru, " Where people buy Technology " care ne-a calauzit catre succes in cei peste 20 de ani care au trecut de la infiintarea firmei si pentru ca dorim ca si in continuare SC PROCONS SRL Braila sa ramina locul unde oamenii investesc in tehnologie IT &C (si nu un loc de unde sa cumpere "un hard" sau si mai banal "un pret"  ... ) , element major de diferentiere fata de comertul IT din Hypermarketuri, Supermarketuri si alte zone comerciale in care marfurile expuse pe zeci sau sute de metri patrati incearca sa impresioneze cumparatorul prin volumul lor iar tehnicile de marketing si vanzari se rezuma doar la "Push-to-Market" , impingind marfurile expuse catre client, indiferent daca acestea raspund sau nu cerintelor clientului sau unui scop anume .

   Cei dintre Dvs. care doresc sa investeasca intr-un computer sau laptop nou, vor trebui sa aloce timp sa citeasca continutul de pe acest site sau sa-si faca timp sa vina la sediul nostru si sa discute cu un specialist in tehnologie Intel. Veti putea intelege (de aceea am utilizat in prezentari un limbaj cit mai putin tehnic) care sunt elementele cheie cele mai importante de care sa tineti cont inainte de a merge la casierie pentru a plati, care sunt costurile din momentul achizitiei ( vis-a-vis de performanta echipamentului achizitionat si ce puteti face cu acesta ACUM si in urmatoarea perspectiva), care sunt costurile totale de proprietate ( TCO = Total Cost of Ownership ) , cum va pozitionati aceasta investitie pe "Ciclul de Viata"  fizic si tehnologic al echipamentului .... si ce veti putea face in perspectiva ca sa ramineti competitiv (adica sa puteti rula si aplicatiile ce urmeaza sa fie lansate in viitor pe piata, beneficiind din plin de tehnologiile "Next-Step" ) .

   Cele ce sunt prezentate in continuare reprezinta o parte din experienta capatata in cei peste 20 de ani de business si discutii cu zeci de mii ... as putea spune chiar sute de mii de clienti. Daca adaugam la asta cursurile de perfectionare in business (Marketing, Management, Public Relations - PR ... etc. ) alaturi de cursurile permanente sustinute de partenerii de business ( Intel, Microsoft, IBM, HP, Dell ...etc. ) rezulta ca puteti beneficia de un puternic sprijin logistic atunci cind relationati cu noi, echipa de specialisti SC PROCONS SRL Braila.

 

     Inainte de a expune pe sectiuni informatii valoroase privind noile tehnologii, va recomandam ca INAINTE de a achizitiona un echipament nou (sau a upgrada unul existent) ,sa apelati si la noi pentru un sfat sau pentru un punct de vedere : PROCONS SRL   Mail : office@procons.ro , Tel : 0239-612230 ; Fax : 0239-619578 

 

 

   

Inapoi